Digitalni marketing

V agenciji Na poti, turizem in marketing smo bili v prvih desetih letih obstoja podjetja osredotočeni predvsem na nudenje storitev turističnega vodenja. Vendar smo morali to dejavnost med korona-pandemijo začasno postaviti na stranski tir in poiskati še neko drugo dejavnost, v kateri smo zelo dobri. V prvih desetih letih obstoja podjetja smo se za lastne potrebe naučili veliko veščin s področja digitalnega marketinga in marketinga na splošno. Ustvarili smo šest lastnih spletnih strani in se z marljivim delom uspeli zelo prepoznavno pozicionirati kot ponudniki storitev incoming turističnega vodenja na področju Slovenije, Istre in Furlanije – Julijske Krajine. Tako pridobljena marketinška znanja zdaj začenjamo nuditi kot samostojno storitev. Prva izmed teh storitev, ki jo nudimo, je pisanje prodajnih besedil v slovenskem, angleškem, nemškem in italijanskem jeziku.

Besedila so temeljna za prodajni proces

Kljub vsem neverjetnim tehnologijam, ki nam jih sodobnost prinaša vsako leto, pa ostajajo besedila hrbtenica komunikacije in prodaje preko interneta. Vse slike, videi, webinarji in podcasti imajo spremljajoča besedila, ki stranke dodatno informirajo in napotijo k nadaljnji interakciji in nakupu. Tega se v agenciji Na poti, turizem in marketing dobro zavedamo, zato se vsakodnevno izobražujemo, vadimo in pilimo veščine pisanja dobrih vsebin in prodajnih besedil. Za relativno hitro rast na nekem poslovnem področju pa se je priporočljivo učiti od najboljših, zato se tako marketinga kot pisanja prodajnih besedil učimo od nekaterih izmed največjih strokovnjakov na tem področju, kot so Bryan Tracy, Dan Kennedy in pri nas Robert Rolih.

Naša referenca so naše spletne strani

Če bi nas vprašali za reference o storitvah turističnega vodenja, bi lahko posredovali dolgo listo zadovoljnih strank. Pri storitvah pisanja prodajnih besedil pa smo šele na začetku poslovne poti, zato je trenutno naša najboljša referenca naših šest spletnih strani ter z njimi povezani blog in objavljanje na družbenih omrežjih:

Pošljite povpraševanje!

Če za potrebe vašega poslovanja potrebujete kakovostno vsebino, s katero napolniti vaše spletne strani, ali če potrebujete učinkovita prodajna besedila v slovenskem, angleškem, nemškem ali italijanskem jeziku, smo vam z veseljem na voljo. Za vse dodatne informacije smo na razpolago preko kontaktnega obrazca ali na telefonski številki 051/210-390. Cena storitev pisanja prodajnih besedil je po dogovoru.