V agenciji Na poti, turizem in marketing smo morali med korona-obdobjem nekako zaposliti svojo kreativnost. Tako smo oblikovali naš nekoliko “out of the box” izdelek – planer Uravnoteženo upravljanje s časom. Planer je rezultat večletne uporabe različnih planerjev, rokovnikov in koledarjev ter težnje k iskanju ravnotežja med različnimi življenjskimi področji.

Planer, kot ga še ni bilo

Planer Uravnoteženo upravljanje s časom temelji na antični kitajski filozofiji jina in janga, petih elementov in osmih smeri, sistemov ki so na Zahodu poznani predvsem v fengšuju – umetnosti iskanja ravnotežja v bivalnih prostorih. Podobno, kot se pri fengšuju išče ravnotežje, harmonijo in dobro počutje pri urejanju prostorov, se s pomočjo planerja Uravnoteženo upravljanje s časom trenira sprejemanje bolj uravnoteženih časovno pogojenih odločitev. Kratko zgodbo o nastanku tega planerja lahko preberete tudi na našem blogu.

Planer vam podarimo

Planer Uravnoteženo upravljanje s časom vam pošljemo v .pdf obliki in potem si lahko sami na barvnem tiskalniku natisnete tiste strani, ki jih potrebujete. V uvodu v planerju so napisana tudi navodila za uporabo in koncepti o cikličnosti časa ter konstantnemu iskanja ravnotežja in dobrega počutja v vedno spreminjajočih se življenjskih okoliščinah.

Planer 2021 je bil v decemberskem času naprodaj – zdaj, nekaj mesecev po po novem letu pa ga lahko prejmete brezplačno. Nekatere vsebine iz teoretičnega uvoda imajo brezčasno uporabnost. Pišite nam preko kontaktnega obrazca in planer v obliki .pdf datoteke vam pošljemo z veseljem.

Za vse dodatne informacije ostajamo na razpolago!