V agenciji Na poti, turizem in marketing z veseljem predstavljamo naš najnovejši izdelek – planer Uravnoteženo upravljanje s časom. Planer je rezultat večletne uporabe različnih planerjev, rokovnikov in koledarjev ter težnje k iskanju ravnotežja med časom za različne pomembne vidike življenja.

Planer, kot ga še ni bilo

Planer Uravnoteženo upravljanje s časom temelji na antični kitajski filozofiji jina in janga, petih elementov in osmih smeri, sistemov ki so na Zahodu poznani predvsem v fengšuju – umetnosti iskanja ravnotežja v bivalnih prostorih. Podobno, kot se pri fengšuju išče ravnotežje, harmonijo in dobro počutje pri urejanju prostorov, se s pomočjo planerja Uravnoteženo upravljanje s časom trenira sprejemanje bolj uravnoteženih časovno pogojenih odločitev. Kratko zgodbo o nastanku tega planerja lahko preberete tudi na našem blogu.

100% garancija zadovoljstva

Planer Uravnoteženo upravljanje s časom vam pošljemo v .pdf obliki in potem si lahko sami na barvnem tiskalniku natisnete tiste strani, ki jih potrebujete. V uvodu v planerju so napisana tudi navodila za uporabo in koncepti o cikličnosti časa ter konstantnemu iskanja ravnotežja in dobrega počutja v vedno spreminjajočih se življenjskih okoliščinah.

Cena planerja Uravnoteženo upravljanje s časom je 6,50 €. Če vas izdelek zanima, nam lahko pišete preko kontaktnega obrazca in vam brezplačno pošljemo .pdf datoteko. Če nato v 14 dneh  prepoznate vrednost izdelka in se odločite, da ga boste uporabljali, vam zanj pošljemo račun, sicer ostane izdelek za vas brezplačen.

Za vse dodatne informacije ostajamo na razpolago!