O nas

izola320

Na poti, turistične storitve je družinsko podjetje z 20-letnimi izkušnjami v turizmu. Sedež podjetja je v Izoli. Nudimo storitve turističnega vodenja na območju slovenske in hrvaše Istre, v Trstu pa vse do Gradeža in Ogleja. Svoje storitve nudimo v slovenskem, angleškem, italijanskem, nemškem in hrvaškem jeziku. Pri delu smo zavezani k profesionalnosti, zadovoljstvu gostov in naročnikov ter k dolgoročnemu sodelovanju.

DemianDemian – samostojni podjetnik, diplomirani organizator turizma in turistični vodnik z licencama Gospodarske zbornice Slovenije in Turističnega združenja Portorož. Imam 20-letne izkušnje s turističnim vodenejm in v turizmu nasploh. V poklicnem življenju se posvečam nudenju kvalitetnih storitev turističnega vodenja po Sloveniji, Hrvaški in Italiji, s poudarkom na območju Istre, Trsta pa vse do Ogleja.

InesInes – sem lokalna vodnica po 4 istrskih občinah, s koreninami na Koroškem. Posvečam se razvoju, promociji, izobraževanju in osveščanju o dostopnem turizmu. Po zaključenem diplomskem študiju kulturne in naravne dediščine sem se posvetila še magisteriju iz inkluzivne pedagogike ter magistrirala s področja dostopnega turizma.

Podatki o našem podjetju:
Na poti, turistične storitve
Omar Demian Sem, s.p.
Ulica oktobrske revolucije 10a
6310 Izola, Slovenija
Telefon: 00386 (0)51 210 390
Davčna številka: 71521755
nismo zavezanec za DDV