Poletni sprehodi v hladu starega dela

Obeta se skoraj normalno poletje. Če vas bo letos slučajno kaj prineslo na Obalo, si lahko privoščite doživetje, ki je nekoliko izven običajnih turističnih okvirjev. Ali ste že kdaj pomislili, da bi v Kopru, Izoli ali Piranu najeli lokalnega turističnega vodnika ali vodnico?

V preteklih letih, ki so bili za mednarodni turizem ugodni, smo lokalni vodniki na Obali sprejemali goste iz celega sveta. Kaj neki jim imamo takega povedati, da so ti do nas pripravljeni narediti vso to dolgo in drago pot? Nekaj zanimivega in zabavnega to že mora biti! Lokalne zgodbe, ki jih piše življenje… Letos imate odlično priložnost, da si takšno svetovno doživetje privoščite tudi vi.

Brez testov in prečkanja meja!

Stari deli Kopra, Izole in Pirana so med najstarejšimi in najbolj slikovitimi v Sloveniji. Sprehod v hladu njihovih ulic se odlično dopolnjuje z vročino poležavanja na plaži. Družba in znanje sproščenega in razgledanega lokalnega vodnika ali vodnice lahko razkrijejo veliko več, kot povedo le fasade hiš na glavni promenadi.

Presenetite sebe in svoje bližnje! Naredite nekaj neobičajnega in se odločite za voden ogled Kopra, Izole ali Pirana s katerim od naših licenciranih turističnih vodnikov!

 10 € popusta na rezervacije do 30.6.21!

Več o poteku vodenih ogledov lahko preberete v zgornjih zavihkih. Za razpoložljivost, rezervacije in vse dodatne informacije nas lahko kontaktirate preko spletnega obrazca ali nas pokličete na telefonsko številko 051210390.